Kampe / Træning / Aktiviteter

Kampe
Der bliver spillet kampe lørdag eller søndag i Bowlinghallerne, og der bliver spillet på Amerikansk spillemåde. Det vil sige, man er 4 spillere, 2 på hver bane, og så spiller man 1. rude på 1. bane og 2. rude på 2. bane, 3. rude på 1. bane, 4. rude på 2. bane osv.. Det vil sige man skifter hele serien igennem mellem de 2 baner. l 1. – 2. – 3. division, Jyllandsserien, og serie 1. spilles der 4 serier med 6 damer / herrer på hvert hold.
I serie 2. og 3. spilles der kun med 4 damer / herre på hvert hold. Der spilles i godkendt klubdragt, der for damernes vedkommende er sorte bukser / nederdele og klub bluse. Herrerne spiller i sorte bukser og klub bluse. Ungdommen spiller l mørke træningsbukser og klub bluse. Når sæsonen begynder i august måned, bliver der udgivet en turneringsplan, hvori alle kampe står angivet med tid og sted. Der mødes op ½ time før hver kamp. I nogle stævner bliver der spillet på Europæisk spillemåde, det vil sige, at man er 2 spillere på én bane, og der spilles en hel serie på denne bane, før der skiftes til næste bane.
Aktuelle kampe og placeringer: kig her

strike

Træning
Træningsdagen i Puds er tirsdag, i Bowl’n’Fun Aarhus, Skanderborgvej 226, 8260 Viby
Ungdomsspillerne og seniorer træner fra kl. 18-19
Man træner i 1 time, ca. 3-4 serier.

På træningsaftenen vil der blive givet meddelelser om kampe, hvem der er på de forskellige hold, samt evt. øvrige meddelelser fra bestyrelsen.

Klubaktiviteter
Hver sæson starter med en grillaften, som regel den første fredag i august måned.
Man medbringer selv det der skal grilles + vin, øl og vand kan købes på stedet. Der er grill til rådighed. Til Mortensaften arrangeres der en handicapturnering, hvor der bowles om mortensænder og flasker. Der gives handicap udregnet efter klubsnit. I foråret afholdes der klubmesterskab. Den der laver flest kegler bliver klubmester.
Desuden er der en handicapturnering, således at de knap så “drevne” spillere også har chancen for at vinde noget.
Der kæmpes også om en parpokal (ægtepar el. samlever) Sæsonen slutter i maj / juni måned med en klubfest.

fest_foto

Festudvalget
Festudvalget i Puds, laver løbende året igennem flere ting i klubben.
Kort kan nævnes: Den store klubfest, som altid bliver lavet tæt på klubmesterskabet.
Bøf og Bowl, hyggeaften i Bowlinghallen.
Til jul bliver det til en altid god Julefrokost.

Scroll to Top